FRØKEN.KAN-IKKE-SITTE-STILLE (martinetopp)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

FRØKEN.KAN-IKKE-SITTE-STILLE

Det begynner å nærme seg sommerferie, og skoleukene blir kortere og latere for hver uke. Denne uken har vi ikke skole i det hele tatt, kun trekning til eksamen. Igår hadde jeg altså fri, og fant fort ut at det var ganske uvant. Jeg klødde rett og slett etter å gjøre noe hele dagen og klarte altså ikke å slappe av! 

Jeg starter derfor med å dra frem støvsugeren og vaskebøtta, og vasket hele rommet. Litt ommøblering ble det også. Men det var liksom ikke nok.. Jeg tittet litt innom pinterest etter litt ny inspirasjon, og fant fort ut at jeg ønsket meg himmelseng! Dette gikk hardt utover sengeteppet mitt, da det faktisk ble spikret til taket. Det høres jo helt bananas ut, men det ble utrolig koselig!  Mamma sto og rev seg i håret først, men det falt absolutt i smak hos henne også. 

Etter dette ble jeg jo utrolig fornøyd med hvor kreativ jeg hadde vært, hehe, og klarte ikke stoppe der. Så det endte med en liten biltur på meg og mamma, hvor vi kjørte og lette etter et sted hvor de ga bort paller. Det fant vi, og endte med å dra med oss 5 paller hjem ,pluss et malingspann og et par koster. Da var det tid for å snekre sammen et bord! Jeg må bare le.. Når jeg og mamma først er i gang, da er vi i gang altså!


Et par timer senere hadde jeg fått meg nytt bord på rommet, og vi ble så fornøyde med resultatet. Det ble utrolig koselig, også så enkelt! Et par gratis paller, som man pusser ned litt og skjærer i to, så malte vi dem hvite, et strøk holdt, så de ble litt shabby, også vips! Det er gøy å være litt kreativ altså! :-)  

 

     

     

     

     


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Martine

  Jeg heter Martine, er 18 og er fra Sandefjord. Koselig om du vil følge bloggen min :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde