GOOD MORNING! (martinetopp)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

GOOD MORNING!

Idag våknet jeg til sol sånn ca. rundt klokka 08:00 og tenkte "YES, deilig vær, da blir det joggetur. Jeg skal bare sove 20 minutter til." Jeg burde jo skjønt at det aldri er mulig å sove bare 20 minutter til, med mindre du slår på vekkerklokka på nytt. Så da våknet jeg to timer senere, til grått vær, sur som en gruff for at jeg hadde gått glipp av det lille som var av sol. Jeg slepte meg etterhvert ut av senga med en katt på armen og fikk startet kaffemaskinen før humøret ble helt krise. 

Humøret snudde seg omsider litt da mamma kom tilbake fra postkassa med ny utgave av Kamille! Det ble også bedre bedre stemning da jeg innså at vi hadde eplejuice allikevel og frokosten ble ganske så god idag. Så nå skal jeg få kastet i meg litt brekkie før jeg kaster meg ut i dagens treningsøkt, som skal være HARD. Wish me luck! 

 
  • 30.03.2016 kl.13:25
  hehe kjenner meg igjen når man slår av vekkeklokken å tenker : kun 5 eller 20 min igjen. Blir aldri 20 min :P Fint bildet, jeg ønsker deg en fin dag videre :)
  30.03.2016 kl.18:47
  Å slumre på klokken kan jeg faktisk ikke gjøre, da forsover jeg meg veldig lett - haha! Håper du har en fin onsdag <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Martine

  Jeg heter Martine, er 19 og er fra Sandefjord. Koselig om du vil følge bloggen min :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde