martinetopp - Martine - blogger om livet
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Idag våknet jeg til sol sånn ca. rundt klokka 08:00 og tenkte "YES, deilig vær, da blir det joggetur. Jeg skal bare sove 20 minutter til." Jeg burde jo skjønt at det aldri er mulig å sove bare 20 minutter til, med mindre du slår på vekkerklokka på nytt. Så da våknet jeg to timer senere, til grått vær, sur som en gruff for at jeg hadde gått glipp av det lille som var av sol. Jeg slepte meg etterhvert ut av senga med en katt på armen og fikk startet kaffemaskinen før humøret ble helt krise. 

Humøret snudde seg omsider litt da mamma kom tilbake fra postkassa med ny utgave av Kamille! Det ble også bedre bedre stemning da jeg innså at vi hadde eplejuice allikevel og frokosten ble ganske så god idag. Så nå skal jeg få kastet i meg litt brekkie før jeg kaster meg ut i dagens treningsøkt, som skal være HARD. Wish me luck! 

 
 

 • 2

  RUN

  Ingenting er som å starte ny uke (sier ny uke fordi det var fri igår, og det dermed føles som mandag og ny uke idag, hehe) med en skikkelig treningsøkt! Idag var det løping + litt styrke som sto på planen. Jeg har slitt med beinhinnebetennelse i noen mnd nå, så det har blitt lite løping i det siste, noe jeg syns er utrolig kjipt, for jeg elsker å løpe! Men idag var det på tide å pushe seg litt igjen.

     Ha en fin tirsdag!

 • Martine

  Jeg heter Martine, er 20 og er fra Sandefjord. Koselig om du vil følge bloggen min :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde