martinetopp - Martine - blogger om livet
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Idag startet jeg dagen med en halvtimes løpetur rundt bugårdsdammen, og jeg kunne ikke starten uken bedre, sååå deilig! Etter løpeturen dro jeg hjem og tok en wipeout økt i hagen. Jeg har lastet ned treningsappen til NIKE og er super fornøyd med den. Du stiller den inn etter hvilke mål du har for treningen din, også legger den opp et treningsopplegg som passer for deg og dine mål.Så kjekt! 

Nå har jeg akkurat laget rundstykker og skal få i meg litt lunsj før jeg setter igang med eksamens øving. Dette blir en lang og tung uke med mye skolearbeid, heldagser og eksamensforberedning, så det var deilig å få en skikkelig kickstart på uken! 

Tenkte jeg kunne dele denne enkle og gode oppskriften jeg fant på bloggen til Maren Erdvik. Jeg doblet oppskriften fordi jeg ville ha flere rundstykker, slik at jeg kan spare noen til senere. Men hovedsakelig er oppskriften slik: 

- 100g store havregryn
- 1 egg
- 1ts bakepulver og en klype salt
- 100g cottage cheese

Dette blander du sammen med en stavmikser i ca. ett minutt. Deretter former du deigen til rundstykker med hendene, også inn i ovnen i ca. 15-20 minutter på 225 grader. Denne oppskriften skal gi ca. 3 rundstykker, men jeg doblet den og fikk 7. Superenkelt, sunt og kjempegodt! 
Nå skal jeg krølle meg sammen i sofahjørnet resten av dagen og øve til MIP heldags, baah.. Wish me luck!  

 • Martine

  Jeg heter Martine, er 20 og er fra Sandefjord. Koselig om du vil følge bloggen min :-)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde